Natalie Hanspers

Hör han inte av sig? Prova detta!
Jag är väldigt trött på en sak. Men jag tror faktiskt att det manliga släktet är ännu mer trötta på just den här saken. Det här med att killen alltid ska höra av sig först, att killen konstant ska ge bekräftelse och att det är killen som ska fråga om ni ska ses. Gör han inte det så är han inte intresserad. Alltså, till viss del håller jag ju med om det. Att om han aldrig hör av sig och aldrig frågar om ni ska ses är han inte särskilt intresserad. Men om han ALLTID ska höra av sig först? Då är det faktiskt inte särskilt konstigt om det rinner ut i sanden.
För tänk om det kan vara såhär istället. Att han också är osäker. Att han också tvivlar på om du verkligen är intresserad. Att han också vill ha bekräftelse. Att han inte vill vara för på, och att han inte vet om han tolkat signalerna fel. Han kanske också har börjat analysera. Han kanske också är rädd för att säga något fel, eller för att bli utan svar. Han kanske också tror att du inte är intresserad för att du inte hör av dig.
Jag vet inte varför det har blivit så att vi tjejer ofta tror att alla killar är stencoola. Jag vet att inte alla killar är stencoola. Alla killar har inte stort självförtroende och is i magen. Och många av de som visar det utåt känner stor osäkerhet på insidan. Så låt mig presentera ett nytt koncept, en ny metod. Den heter: Testa höra av dig först! Svarar han inte, så är han inte intresserad. Och då vet du det och slipper fundera mer. Bra va?
Vi tjejer är experter på att göra simpla saker komplicerade. Män förstår sig ofta inte på oss och allt det som pågår i våra huvuden. Men jag vill berätta för er män, att vi själva inte ens gör det. Det finns egentligen ingen som helst logik i vårt ständiga överanalyserande. Det kan pågå hur länge som helst. Det finns alltid ett sms eller en liten rörelse att analysera, och så kommer vi fram till sanningar som inte finns. Både bra och dåliga.
Problemet är att vi inte har en egen fast grund att stå på. Jag slutade överanalysera i samband med att jag skaffade mig ett eget liv. Jag har inte längre den tiden och energin att lägga på en kille och jag tror inte att det finns en enda man där ute som faktiskt känner sig attraherad av att ta upp en tjejs hela tankeverksamhet. Inte ens om ni är tillsammans. En kille, eller en kärleksrelation är bara en del av ditt liv.
Känner du att du överanalyserar för mycket så har jag ett tips. Hitta en hobby. Börjar du spendera tid på något du brinner för så får du istället distans till andra saker, och du ger insikter chansen att landa. Viktiga saker har en förmåga att komma ikapp om man bara ger dem chansen. Har man något man brinner för går det dessutom snabbare att känna om branden för en kille verkligen brinner starkt, eller istället snabbt brinner ut. 
 
 
#1 - Anonym

Klokt och bra inlägg 🤗❤

Svar: Tack så mycket! ❤️
Natalie Hanspers

#2 - Viktor

Bra skrivet! :)

Svar: Tack! :D
Natalie Hanspers